fbpx
logo-mini

Rólam

[sg_popup id=3268]

Sipos Adrienn vagyok, fotós.
Szeretem a természetet. A zenét. A táncot. A sportolás eufórikus érzését. A túrákat. A kutyás sétákat. A tereplovaglást. A jó könyveket. A reggeli kávé és tea hangulatát. Mosolyogni. Az alkotás örömét. Hallgatni bentről az eső kopogását.

Mindenki vágyik arra a bizonyos flow érzésre… Valóban csodálatos ezt megtapasztani. Velem ez történik, amikor fotózom…! Egyszerűen imádom.

Közgazdász diplomám van, de mindig éreztem, hogy valami mást tartogat számomra az élet, ahol kiteljesedhetem.
Olyanra vágytam, amivel örömet szerezhetek másoknak, ahol alkothatok, kreatív lehetek, emberekkel foglalkozhatok és ahol a szépség, a harmónia, az érzelem és a jó érzés van jelen. A fotózásban ezeket mind megtaláltam. A fotóiskolának köszönhetően sok tapasztalatot szereztem, mely segített az elindulásban. Örülök, hogy egymásra találtunk a fotográfiával, hálás vagyok, hogy az lehet a munkám, amit szívből szeretek.
Fontos számomra a fotózás során, hogy akit fotózom az önmaga lehessen, hogy a természetes és igazi pillanatokat örökítsem meg, amilyen az Ő személyisége valójában. Célom, hogy olyan képek szülessenek, ahol az érzelmek, a szépség, a vidámság vagy éppen az érzékiség van jelen. Amelyekre mindig jó érzéssel, elégedetten és boldogan tekinthetsz vissza.
Úgy gondolom az a jó fotó, amely beszédes, amelyre elég ránézni és megindít Benned valamit.

Gyere el Hozzám egy fotózásra, legyen szó baba, gyermek, családi, kismama, páros, glamour, boudoir, portré vagy állat fotózásról. A meghitt és jókedvű pillanatok garantáltak.  🙂

Sipos Adrienn

Sipos Adrienn

Photofan

Baba és Gyermek

Baba és Gyermek

fotózás

Családi és Kismama

Családi és Kismama

fotózás

Állat és Gazdi

Állat és Gazdi

fotózás

Glamour, Boudoir és Portré

Glamour, Boudoir és Portré

fotózás

Páros és Jegyes

Páros és Jegyes

fotózás

Kérdés Esetén Ne Habozz, Keress Bátran! 🙂