fbpx
logo-mini

Rólam mondták

“Évek óta ismerem Adrit, így tudtam, hogy milyen lesz vele eltölteni egy délutánt. De amire nem számítottam, hogy ez a délután egy pillanat alatt eltelik majd, nagyon sok vidámsággal és nevetéssel. Adri nagyon profin instruált, hogy mikor hogyan mozogjak, azonnal látta, ha valami a lencsén keresztül nem mutat előnyös képet. Szinte rögtön el tudtam engedni magam, még egy idegen környezetben is, mert éreztem, hogy itt minden értem van. Ez mind Adrinak köszönhető! Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek! Nyugodtan lőjjetek vele egy pár képet, mert az eredmény majd magáért beszél! 
Jelszó: jókedv, profizmus és valami földöntúli pozitív élmény! 

Renáta (Glamour, Boudoir fotózás)

“Életre szóló élmény és emlék marad a közös kismama fotózás! Úgy éreztem magam, mint egy királynő és még a szervezésre sem volt gondom.. Már várt a sminkes-fodrász, azon a helyen amit Adri javasolt és ami tökéletesen passzolt a személyiségemhez! Imádtam, hogy Adrival az összes gátlásomat le tudtam vetkőzni (ami lássuk be 9hónapos terhesen megváltozott testképpel nem mindíg egyszerű). Olyan oldalamat hozta ki belőlem, ami még nekem is új. A képek változatosak, és gyönyörűek! Imádtam a fotózás minden percét  Tiszta szívből ajánlom őt mindenkinek!”
Éva (Kismama fotózás)

“Örömfotózás.  Oldott hangulat, odafigyelés, maximálisan az ügyfél kívánságait figyelembe véve. Nagyon jól meglátja a pillanatokat, fényeket, szép utómunka jellemzi. Elég szkeptikusan álltam a fotózáshoz, mondván rólam úgyse lehet normális képet készíteni, ennek ellenére annyira elengedtem magam, hogy nagyon sok kép született, amit büszkén mutogatok majd az utókornak.
Fanni (Glamour, Boudoir fotózás)

“Nagyon tehetséges, kedves, mosolygós lány! Fantasztikus volt vele a fotózás és gyönyörű képeket készít 
Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem fog csalódni!  

Rebeka (Glamour, Boudoir fotózás)

“Adrit mindenkinek csak ajanlani tudom!Munkajara igenyes, nagyon odafigyelo. Ami mindenkit elvarazsol, hogy tenyleg szivvel-lelekkel teszi a munkajat!   szamara ez az igazi elhivatottsag, ami latszik a fotoin is! 
Mária (Páros fotózás)

“Ha egy angyal szemén keresztül szeretnéd látni meseszép önmagad…
Viktória (Glamour, Boudoir fotózás)

“Nagyon kedves lány és nagyon ért a munkájához! Jó hangulatú volt a fotozás! Csak ajánlani tudom!
Virág (Glamour, Boudoir fotózás)

“Adri egy igazán kedves és tehetséges fotós. Nagyszerűen szót ért a gyerekekkel, mindvégig természetesen és türelmesen “követte” a lányokat. Pedig nem mindig volt nagy az együttműködési hajlandóság ! Örülünk, hogy rátaláltunk! Sok sikert, Adri!”
Kinga (Családi fotózás)

“Beszéljenek a képek. Mindenkivel nagyon jól megérteti magát, legyen az gyerek, felnőtt, vagy házi kedvenc  A képeiből csak úgy árad a szeretet, boldogság, mosoly. Egy igazi üde nappá varázsolja a fotózást. Próbáld ki.”
Tamás (Páros fotózás)

“Teljesen véletlenül találtam rá Adriennre! Zéró önbizalommal rendelkeztem és emiatt utálom is ha fotóznak, de valahogy csábított ez az egész! Nem bántam meg, hogy úgy döntöttem megkeresem Adriennt! Önbizalmat öntött belém és olyan képeket készített rólam, amiken végre Én is szépnek láthatom magam! Nagyon kedves és közvetlen volt, egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve , szépnek és magabiztosnak éreztem magam az egész fotózáson! Igazán különleges képek készültek, olyanok amiket az ember csak újságokban lát és álmodni sem mertem róla, hogy rólam is készülhetnek ilyenek!
egy szóval FANTASZTIKUS VOLT!!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom és biztos vagyok benne , hogy találkozunk még Adriennel családi fotózás alkalmából is !
Köszönöm a lehetőséget, az élményt és a fantasztikusan szép képeket és a visszakapott önbizalmam!”

Erika (Glamour, Boudoir fotózás)

“Számomra nem volt kérdés, mikor megtudtam, hogy Adri babákat, gyerekeket fotóz, hogy Őt kérem fel kisfiam, Marci (4 hónapos) fotózására.
Abban megegyezhetünk, hogy nem volt egyszerű Marcust fotózni, nagyon nem tetszett neki, hogy Anya szeretne róla pár emléket . Már-már kezdtem feladni, gondoltam tegyük át egy másik időpontra, míg Adri szemrebbenés nélkül, teljes nyugodtsággal és a fotózás egésze alatt tartó szeretettel és humorral, mókával fordult felé, kihozni belőle a maximumot es elkapni a legcukibb pillanatokat…És sikerült!!! Marcim már édesen mosolyog vissza rám a nappali polcain 
Köszönöm Adrim

Adrienn (Baba és Gyermek fotózás)

“Maximalista, kedves, rugalmas fotós, profi képeket készít. A lényeget szerintem leírtam
Dani (Portré fotózás)