fbpx

Család- és gyermekfotózás

A gyermekkor egyszeri és megismételhetetlen. Évek múltán, amikor gyermeked megnézi majd a családi fotóalbumot és meglátod arcán azt A Mosolyt, azt fogod mondani magadban, jaj de jó, hogy elmentünk Adrihoz fotózásra és megörökítettük akkori önmagunkat és most de jó érzés, hogy így mosolyogva látom a gyermekem és a saját arcom is. Jó újra élni ezeket a pillanatokat. Így, ami ma lehet csak egy kép, évek múltán kincset fog érni.

Imádom a gyerekeket. Csodálatos őszinteségük, gyermeki bájuk, humoruk, igazi szeretetbombaként élek meg egy ilyen fotózást. Hozd el a csöppséged és örökítsük meg életének egy-egy szakaszát, például a szülinapját vagy csak egyszerűen a mosolyát, huncutságát, szépségét, azt amilyen most épp. Hálás lesz ezért később. Ezek azok a pillanatok, amelyek megismételhetetlenek. Nagyon szeretem többek között az 1 éves szülinapi fotózásokat, hihetetlenül cuki korszak, amikor legtöbbjük még csak épphogy áll, állandóan mosolyognak, tüneményesek! A fotózás során van lehetőség a választott stúdió kellékeit használni, de Ti is elhozhatjátok kedvenc játékát, plüssfiguráját, hogy még személyesebb, egyedibb kép szülessen.

Szeretem amikor a gyerkőc mellett a családról is készülnek képek. Fotók, amin a család összes tagja szerepel, aztán amin csak Anyával vagy épp csak Apával van egy elkapott pillanat. A tesós is képek is nagyon szívmelengetőek tudnak lenni. Mindig jó érzés kisebb, nagyobb családokat fotózni, hiszen lehet érezni az összetartozás erejét. Látni a szülők szemén a büszkeséget, ahogy néznek a gyermekükre vagy éppen, ahogyan a gyermek egyszerű őszinteségével mosolyog Anyára, Apára. Gyertek el egy önfeledt pár órára és készüljenek Rólatok élettel teli képek 🙂 A fotózás történhet több ruhaszettben is. A lényeg, hogy olyan stílusú ruhák legyenek, amik Ti vagytok, amiben jól érzitek magatokat. Természetesen, ha valami extravagáns és nem megszokott  lenne a kérés, arra is nyitott vagyok. Ha kiválasztottuk a helyszínt, utána ezekben a kérdésekben mind a segítségedre leszek. Szeretem, amikor a helyszín és a ruha összhangban van egymással, ezáltal még szebb a végeredmény. Sokszor az Anyukák és/vagy a Lányaik, kérnek sminket, ebben is tudok segíteni, profi sminkesekkel dolgozom együtt, akik mindig csodát alkotnak 🙂 .

Stúdióban és kültéren, a szabadban egyaránt örömteli egy ilyen fotózás. Itt nem kell, hogy viselkedjen a gyermek, szabadon futkoshat, szaladgálhat, élvezheti a szabadságát, így igazán természetes, hangulatos képek születnek. Stúdiók esetében, pedig választhatsz többféle hangulatú és stílusú stúdió közül, amelyik leginkább a Ti személyiségetekhez illik és közlekedés szempontjából is kedvező. A fotózás időtartamban 1 vagy 2 óra szokott lenni. Együtt mérlegeljük majd ezt is az igények, elképzelések alapján.

Várlak Titeket szeretettel!

Vissza


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.