fbpx

Portré- és hangulatfotózás

Portré- és hangulatfotózás

Portré- és hangulatfotózás

Ha szeretnél magadról portrésorozatot vagy portfóliót, aminek végeredményeképpen az elkészült képekben valódi Önmagad láthatod, aktuális életörömöd, lelki állapotod, személyiséged tükröződik, akkor gyere el hozzám. Töltsünk el együtt egy szuper pár órát fotózással, beszélgetéssel, jó hangulatban.

Szeretem a portrékat. Olyan sokféle arcunk lehet, laza, nőies, szenvedélyes, vidám, komoly, elegáns, dívás, bohókás, merengő.. Ennél a fotózásnál is többféle ruhaszettet használunk, attól függően milyen hatást szeretnél elérni. Fotózás előtt részletesen megbeszélünk és kitalálunk együtt mindent, hogy egy igazán ütős sorozat szülessen Rólad. :)

Imádok hangulatképeket is készíteni. Olyanokat, amilyen Te vagy. Ha éppen Budapest utcáit szereted, akkor sétálunk együtt egy nagyot, jól érezzük magunkat és átadjuk magunkat a város hangulatának. De ha Te táncolni imádsz, vagy kosarazni, vagy főzni, vagy a természetet, jógát, legyen szó bármilyen hobbidról vagy kedvenc időtöltésedről, akkor együtt kitaláljuk a koncepciót, és én megörökítem Neked ezeket a pillanatokat, az Énednek ezt a részletét, hogy emlékezz erre mindig és büszkén mutathasd az utókornak, hogy milyen is voltál Te igazán, mi tett téged boldoggá.

Vagy ha van egy blogod vagy épp honlapkészítésben vagy és ahhoz szeretnél magadról egy sorozatot és hangulatképeket, akkor keress bátran és találjuk ki együtt a részleteket, hogy megvalósuljon az, amire pontosan vágysz.Árajánlatkérés

Vissza a szolgáltatásaimhoz

Comments are closed.