fbpx

Ti mondtátok

Mindig nagy öröm számomra, amikor visszajelzést kapok arról, hogyan éltétek meg a fotózást. Alább olvashattok párat. Köszönöm Nektekhttps://www.siposadrienn.com/szolgaltatasaim/

“Profi türelmes hozzáállás. Ami egy kisbaba fotózásnál nagyon jól jött köszönjük a rugalmasságot, amit az otthoni fotózáshoz választottunk A vidám hangulat hozzájárult a szuper képekhez. Örök emlék marad.
Nagyon szépen köszönjük, legközelebb is biztos, hogy Adrival készítjük a családi képeket!

Éva(Újszülött fotózás)

“Szuper volt a fotozàs. Adri nagyon türelmes,kedves és szivélyes, tele ötletekkel. Nagyon jòl éreztük magunkat és a képek csodàlatosak lettek. Szivböl ajànlom mindenkinek
Andi(Állat és gazdi fotózás)

“Szívèt-lelkèt beleteszi a fotòzàsba,az összes munkàjàn làtszik!A gyerekekkel(ès a felnőttekkel is:) ) türelmes, okosan,jàtèkosan ad nekik instrukciòkat! Szívből ajànlom! 
Nóra(Családi és gyermek fotózás)

“Nagy élmény volt a fotózás Adrival, annak ellenére, hogy korábban sosem szerettem ha fényképeznek. Jól éreztem magam, és a fotók is gyönyörűek lettek, rengeteg elismerést kaptam. Ezúton is köszönöm Adri még egyszer! Mindenképpen megismételjük!
Szilvi(Glamour, Boudoir fotózás)

“Adri nagyon kedves, már a fotózás előtt biztos voltam benne, hogy jól valasztottunk. Érdeklődő volt, a fotózás során a szemelyisegungnek megfelelő hangulatot, stilust teremtett. Vidam, segítőkész, figyelmes es kreativ. Csodas képek készültek, örülök, hogy őt választottuk! Szívből ajánlom mindenkinek! 
Rita(Glamour, Boudoir fotózás)

“Olyan volt Adrival a fotózás, mintha ezer éves barátnők lennénk és régóta ismernénk egymást, első perctől kedve közvetlen, jó hangulatú volt a fotózás. J A képeket hamar megkaptam, a végeredményt pedig imádom! 
Dóri(Glamour, Boudoir fotózás)

“Évek óta ismerem Adrit, így tudtam, hogy milyen lesz vele eltölteni egy délutánt. De amire nem számítottam, hogy ez a délután egy pillanat alatt eltelik majd, nagyon sok vidámsággal és nevetéssel. Adri nagyon profin instruált, hogy mikor hogyan mozogjak, azonnal látta, ha valami a lencsén keresztül nem mutat előnyös képet. Szinte rögtön el tudtam engedni magam, még egy idegen környezetben is, mert éreztem, hogy itt minden értem van. Ez mind Adrinak köszönhető! Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek! Nyugodtan lőjjetek vele egy pár képet, mert az eredmény majd magáért beszél! 
Jelszó: jókedv, profizmus és valami földöntúli pozitív élmény! 

Renáta (Glamour, Boudoir fotózás)

“Életre szóló élmény és emlék marad a közös kismama fotózás! Úgy éreztem magam, mint egy királynő és még a szervezésre sem volt gondom.. Már várt a sminkes-fodrász, azon a helyen amit Adri javasolt és ami tökéletesen passzolt a személyiségemhez! Imádtam, hogy Adrival az összes gátlásomat le tudtam vetkőzni (ami lássuk be 9hónapos terhesen megváltozott testképpel nem mindíg egyszerű). Olyan oldalamat hozta ki belőlem, ami még nekem is új. A képek változatosak, és gyönyörűek! Imádtam a fotózás minden percét  Tiszta szívből ajánlom őt mindenkinek!”
Éva (Kismama fotózás)

“Örömfotózás.  Oldott hangulat, odafigyelés, maximálisan az ügyfél kívánságait figyelembe véve. Nagyon jól meglátja a pillanatokat, fényeket, szép utómunka jellemzi. Elég szkeptikusan álltam a fotózáshoz, mondván rólam úgyse lehet normális képet készíteni, ennek ellenére annyira elengedtem magam, hogy nagyon sok kép született, amit büszkén mutogatok majd az utókornak.
Fanni (Glamour, Boudoir fotózás)

“Nagyon tehetséges, kedves, mosolygós lány! Fantasztikus volt vele a fotózás és gyönyörű képeket készít 
Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem fog csalódni!  

Rebeka (Glamour, Boudoir fotózás)

“Adrit mindenkinek csak ajanlani tudom!Munkajara igenyes, nagyon odafigyelo. Ami mindenkit elvarazsol, hogy tenyleg szivvel-lelekkel teszi a munkajat!   szamara ez az igazi elhivatottsag, ami latszik a fotoin is! 
Mária (Páros fotózás)

“Ha egy angyal szemén keresztül szeretnéd látni meseszép önmagad…
Viktória (Glamour, Boudoir fotózás)

“Nagyon kedves lány és nagyon ért a munkájához! Jó hangulatú volt a fotozás! Csak ajánlani tudom!
Virág (Glamour, Boudoir fotózás)

“Adrinak volt egy álma, hogy fotós legyen. Azt hiszem teljesült. Köszönjük a türelmedet, a profi hozzáállásodat és a jó hangulatot. Mindenki odavan a képekért. Még biztosan megyünk hozzád. “
Eszter(Páros fotózás)

“Szuper volt a fotózás Adrival! Én ugyan már régebbről ismerem, de még így is izgultam előtte, mivel még sosem voltam fotózáson. A vőlegényem kapta ezt a fotózást karácsonyra, ő még nálam is jobban izgult, mivel Adrit sem ismerte. De amint találkoztunk Adrival, egyből feloldódtunk, nagyon jó volt a hangulat, egyből jöttek az ötletek, hogy milyen képeket csinálhatnánk, egy idő után már a mi részünkről is. A képeket nagyon hamar megkaptuk, és maximálisan elégedettek vagyunk velük! Köszönjük még egyszer, Adri!”
Solya(Páros fotózás)

“Beszéljenek a képek. Mindenkivel nagyon jól megérteti magát, legyen az gyerek, felnőtt, vagy házi kedvenc  A képeiből csak úgy árad a szeretet, boldogság, mosoly. Egy igazi üde nappá varázsolja a fotózást. Próbáld ki.”
Tamás (Páros fotózás)

“Teljesen véletlenül találtam rá Adriennre! Zéró önbizalommal rendelkeztem és emiatt utálom is ha fotóznak, de valahogy csábított ez az egész! Nem bántam meg, hogy úgy döntöttem megkeresem Adriennt! Önbizalmat öntött belém és olyan képeket készített rólam, amiken végre Én is szépnek láthatom magam! Nagyon kedves és közvetlen volt, egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve , szépnek és magabiztosnak éreztem magam az egész fotózáson! Igazán különleges képek készültek, olyanok amiket az ember csak újságokban lát és álmodni sem mertem róla, hogy rólam is készülhetnek ilyenek!
egy szóval FANTASZTIKUS VOLT!!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom és biztos vagyok benne , hogy találkozunk még Adriennel családi fotózás alkalmából is !
Köszönöm a lehetőséget, az élményt és a fantasztikusan szép képeket és a visszakapott önbizalmam!”

Erika (Glamour, Boudoir fotózás)

“Számomra nem volt kérdés, mikor megtudtam, hogy Adri babákat, gyerekeket fotóz, hogy Őt kérem fel kisfiam, Marci (4 hónapos) fotózására.
Abban megegyezhetünk, hogy nem volt egyszerű Marcust fotózni, nagyon nem tetszett neki, hogy Anya szeretne róla pár emléket . Már-már kezdtem feladni, gondoltam tegyük át egy másik időpontra, míg Adri szemrebbenés nélkül, teljes nyugodtsággal és a fotózás egésze alatt tartó szeretettel és humorral, mókával fordult felé, kihozni belőle a maximumot es elkapni a legcukibb pillanatokat…És sikerült!!! Marcim már édesen mosolyog vissza rám a nappali polcain 
Köszönöm Adrim

Adrienn (Baba és Gyermek fotózás)

“Maximalista, kedves, rugalmas fotós, profi képeket készít. A lényeget szerintem leírtam
Dani (Portré fotózás)

Ha te is szeretnél egy olyan fotózást ahol minden az igényeidhez igazodik és emellett még jó hangulat is van. Ne habozz! Keress fel engem valamelyik elérhetőségemen.