fbpx

Glamour, boudoir, portréfotózás

Számomra is fontos a nőiesség, a finomság, a szép megjelenés. A fotózásnak ezt az ágát különösen szeretem. Elképzelted már magad gyönyörű sminkben, tökéletes ruhákban, fehérneműkben, egy csodás helyszínen, ahol igazán Nőnek érezheted magad? A glamour és boudoir fotózás során a kulcsszó a nőiesség, a finomság, az érzékiség, harmónia magaddal és a környezeteddel. Helyszínül gyönyörű stúdió vagy szabadtér is szolgálhat.

A glamour és boudoir fotózások alatt az én feladatom, hogy megteremtsem Számodra azt a hangulatot, amelyben maximálisan el tudsz lazulni és át tudjuk adni magunkat a pillanatnak, a fotózás élményének és jól érzed magad. Végeredményképp pedig igazán nőies, romantikus, szexi, vagány, laza vagy épp érzéki képek születnek, olyanok, amilyenre valóban vágysz, amit elképzeltél. Fotózás előtt minden részletet megbeszélünk hosszasan, picit így ezáltal már jobban megismerjük egymást, megosztjuk az ötleteinket, elképzeléseinket. Segítek Neked mindenben, az utolsó részletig, hogy olyan fotósorozat készüljön Rólad, ami egy örök emlék marad számodra és maximálisan elégedett leszel. Amit még fontos megemlítenem a smink. Ilyen típusú fotózásokra majdnem minden esetben kérnek a lányok, hölgyek sminket és hajigazítást. Ebben is tudok segíteni Neked, profi sminkesekkel dolgozom együtt.

Ez egy olyan fotózás, ami csak Rólad szól…mert minden Nő lelkének jó érzés, ha készülhet róla egy ilyen sorozat. Legyen akár 20 vagy 50 éves..minden korosztályban ott rejlik a nőiesség. Találd meg és/vagy örökítsd meg Te is saját magadnak vagy párodnak is szuper ajándékötlet lehet, aki biztosan imádni fogja a fotóidat és büszkén fogja nézegetni őket. Lehet klisé amit most leírok, de tényleg megérdemelsz egy ilyen fotózást.. minden Nő megérdemli.

Keress bátran és mindent az igényeid, elképzeléseid szerint alakítunk!

Vissza


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.